AKUSTİK KUMAŞ KAPLI BÖLME
AKUSTİK KUMAŞ KAPLI BÖLME
Masa boyutuna göre özel olarak üretilebilen masa bölücü sistemlerle ofisinizde şıklığı yakalayın.
EVDE SİNEMA ODASI
EVDE SİNEMA ODASI
Kendi evinizde sinema keyfini en iyi şekilde yaşayın diye zevkinize uygun tasarlanmış ses yalıtımlı sinema odalarını sizler sunuyoruz.
AKUSTİK TASARIM
AKUSTİK TASARIM
Mekana uygun renk ve modelde akustik ses yalıtım malzemeleri ile ses problemine çözüm sağlanırken tasarımı da en üst seviyede tutmaktayız.

AKUSTİK SES İZOLASYONU

Akustik ses izolasyonu kapalı mekanların ve mimari yapıların akustik düzenlemesini inceler. İnsanların yaptığı uygulamalar için tasarlanan ve inşa edilen yapay yapılar ile insan kulağının algılayabildiği ve “ses” olarak tanımlanan titreşimlerin ilişkisini düzenleyen uygulamalardır. Hava dolaşımlı ve darbeli sesler birbirinden çok farklı ses olaylarıdır. Yapıda kullanılan malzemeler, alanın hacmi, alanda kullanılan eşyalar ve bunun gibi pek çok detay yapılan uygulamayı ciddi oranda etkilemektedir.

Ortak Duvar Ses Yalıtımı

Duvar Ses Yalıtımı

Ortak duvar ses yalıtımı ile yan daireden gelen seslere son verebilirsiniz. Gerek sizden dışarıya giden gerekse dışarıdan içeriye gelen seslerde en etkili çözüm izolasyondur.

Tavan Ses Yalıtımı

Tavan Ses Yalıtımı

Tavan ses yalıtımı bulunduğunuz bölgede yaşanan gürültünün üst kata giderek üst katınızda bulunan kişileri rahatsız etmemesi için gerekli ses izolasyon malzemeleri ile yapılır.

Zemin Ses İzolasyonu

Zemin Ses İzolasyonu

Zemin ses izolasyonu katlar arası ses yalıtımında alt kata giden darbe ve titreşimli seslerle birlikte konuşma ve müzik sesi gibi hava dolaşımlı seslerin geçişine engel olur.

ÜRETİM

Uygulamalarda kullandığımız akustik ses izolasyon malzemelerimizin hepsini I. Sınıf ham maddelerle üretmekteyiz.

MALZEME SATIŞI

Yüksek metrajlarda fabrika teslimi yapılmak üzere il ve yurt dışına toptan ürün satışlarımız mevcuttur.

UYGULAMA

Profesyonel montaj ekibimizle uygulamanın yapılacağı alanda minimum seviyeye kadar ses izolasyonu sağlıyoruz.

AKUSTİK SES YALITIMI

Toplantı Odası Ses Yalıtımı

Toplantı Odası Ses Yalıtımı

Toplantı odalarında kritik öneme sahiptir. Ses geçişlerini engellemek için, klima, mekanik sistemler ve dış gürültü kaynaklarından gelen gürültüler azaltılmalıdır.

evde sinema salonu

Evde Sinema Salonu

Geleneksel ev sineması akustik ürünleri, ses emilimi ve yansımasına odaklanır; bu durum, orta ve yüksek frekans emilimine sahip, çamurlu baslara ve net olmayan sesleri engeller.

stüdyo odası ses yalıtımı

Stüdyo Odası Akustik Yalıtım

Ev stüdyosunun arka yarısı yansıtıcı yüzeylere sahip olmalıdır. Bununla birlikte, çıplak duvarlar, rahatsız edici çarpıntı ekoları üreteceğinden akustik malzemeler ile kaplanmalıdır.

UYGULAMALARDA KULLANDIĞIMIZ SES İZOLASYON MALZEMELERİNİN TEST RAPORLARI

SES İZOLASYON MALZEMELERİ

Akustik Yalıtım ve Ses İzolasyonu Uygulaması İçin Kullanılan Ses Yalıtım Malzemeleri

Mekanik ortamlarda gürültü kontrolü, titreşim izolasyonu ve yalıtım çalışmaları yapılırken sesi en iyi derecede engelleyecek ürünler kullanılmalıdır. İnşaat akustiği ile birlikte hazır bina akustiği uygulamalarında kullanabileceğiniz birçok özelliğe sahip yalıtım malzemelerimiz mevcuttur. Ses geçişleri ham maddesine göre yüksek yoğunluk ve kalınlık içeren malzemelerle engellenebildiği için en uygun malzeme seçimi yapabilmek adına bizimle irtibata geçebilirsiniz. Firmamız yapmış olduğu ses yalıtım çalışmalarında son derece kaliteli tüm teknik belgeleri mevcut izolasyon malzemesi tercih ederek %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Bariyerli Akustik Bondex Sünger
Bariyerli Akustik Bondex Sünger
Bariyerli Yanmaz Akustik Sünger Fiyatları
Rebonded Bondex Sünger
Ağır Ses Bariyeri Epdm Pvc Bariyer
Mantarlı Kauçuk Levha
Kendinden Yapışkanlı Ses Yalıtım Süngeri
Firexpan Kauçuk Sünger

AKUSTİK SES YALITIM MALZEMESİ

Duvar, tavan ve zemin akustik kaplamaları sayesinde mekan akustiği sağlanmaktadır. Kullanılan kaplama malzemeleri hem yalıtım hemde ses yutumu sağlayabilecek özelliktedir. Proje bazlı çalışmalarda bu ürünlerin teknik detayına bakılarak istenilen renk, desen, yoğunluk, kalınlık ve modelde üretilebilmektedir.

Yanmaz Akustik Piramit Sünger
Basotect Melamin Sünger
Kumaş Kaplı Akustik Panel
Celenit Heraklite Ahşap Yünü Levha

ÜRÜN VE UYGULAMALARIMIZ HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR

REFERANSLARIMIZ

Sektörünün en kaliteli malzemeleri ile uygulamalarını yapan Akustik Mimarlık'ı tercih eden firmalar.